Címkék

2016. szeptember 23., péntek

Rajzok, avagy pfubasszus xD

Hello!

Hosszú szünet után (beteg voltam, bocsi :(() újra itt volnék a blogon. Szóval, ezt a rajzolósdit már az 1000 megjelenítős posztban említettem, de nem vitt rá a lélek, hogy meg is csináljam, mert nem vagyok valami hatalmas művész. Tudok annyira, amennyire a korosztályomban alap, de ott el is akadtam, szóval miért is csinálom ezt? Felelsz vagy mersz. Egyik barátnőm úgy döntött, romba dönti a blogger karrieremet xD. Szóval, akkor lássuk azokat a rajzokat.
Főleg grafittal dolgozom, tehát az esetek 99 százalékában fekete-fehérben,. Színessel úgy rajzolok ugyanis mint egy 5 éves óvodás. Legtöbbször másolok, de most megpróbálok nagyjából fejből készülteket keresni nektek. Többnyire mangákat, vagy portrékat próbálok alkotni, több kevesebb sikerrel. Lejjebb a legjobban sikerült kísérleteimet láthatjátok.
*felüti a rajzos mappáját, és próbál használhatóakat vadászni...*


Nakao, a Lovely Complex című animesorozatból. Ez olyan egy éves rajzom, mivel tavaly ősszel ismertem meg azt az animét. Nakao igazából csak Nobu mellé firkálódott egy unalmas matekórán, de ehhez képest jobban sikerült mint az átlag rajzaim :)

Az előbb is említett Nobu, szintén a Lovely Complexből. Valahogy nekem mindig azok a rajzaim sikerülnek a legjobban amik este 10 után készülnek. A rémálmaimnak köszönhetően mindig is már-már elkeserítően keveset aludtam, szóval az éjféli rajzolgatás lassan egyfajta szokásssá válik. Szintén egy éves rajz, és majdhogynem az egyedüli amit színessel csináltam. Azért pont őt rajzoltam mert aznap éjjel pont azt az animét néztem :D

Picike bukott angyalka. Nem vagyok az a nagy arcrajzolós típus, nem is vagyok jó benne, és nem tudtam elképzelni, milyen arca lehetne ennek a lánynak, szóval inkább háttal rajzoltam le :)
Mielőtt bárki megkérdi, az Alice Bertrand a klasszikus nicknamem minden oldalon, és emellett a művésznevem is, azért van odaírva a lapra.
Ez is éjjel készült, egy táborban, elég szomorú hangulatomban okééé, a pontosabb megfogalmazása ennek a bizonyos hangulatnak az, hogy elhúztam a tábor területéről, és sírva ücsörögtem egy tóparton, a jegyzetfüzetemmel.... 

Ó, na ez egy rohadtul régi rajz, egy kis Alice Cullen fanartocska, a képregény alapján, ugyanis már 9 éves korom óta Twilighter vagyok, ez a mentőövem, ha összecsapnak a hullámok a fejem fölött :) . Szintén éjjeli darab, és azóta is könyvjelzőnek használom.


 
Aki régebb óta nézi a blogot, tudja, hogy Panhead (Skilletfan) vagyok. És aki ismeri a Skilletet, az nagy valószínűséggel rájött mi ez, de ha nem is felismerhető maga a rajz, a felirat magáért beszél. Ez a kislány a Rise c. albumuk borítójáról. Egy kisebb rajz a noteszomban, de mégis a személyes kedvencem. Imádtam csinálni, és sajnáltam mikor tíz perc múlva készen is voltam, ez olyan, mint mikor az ember befejez egy jó könyvet :)
Ez is bőőven este 10 után készült, nem tudom, hogy éjjel, vagy már hajnalban.

Ennek a rajznak nincs speckó jelentése, hogy kinek a szeme satöbbi, ez egy random szemecske, ami beindította a rajzmániámat. Jobb agyféltekés tanfolyamon követtem el, egy olyan bő 3 óra alatt. Ez nappal készült, sajnos éjszakai tanfolyamok nincsenek, de ettől függetlenül értékelhető lett :D
Robert Pattinson, jobb agyféltekés tanfolyam, minimum 5 óra :D
Nincs mit mondanom xD
 
 
Ez még nem is annyira régi. Sajnos nagyon nem adja vissza a kép a rajzot. Gondolom nem kell magyaráznom milyen király hangulatomban voltam éppen. Ez a változatosság kedvéért kora reggeli alkotás, egy rémálmom megihletett :D. A hajánál nem tudom mit éreztem, hű akartam lenni a fejemben megalkotott képhez...lerajzolva nem festett olyan jól :D. És igen, a csajnak tényleg nincsen arca. Nem akartam elrontani vele az összképet. A rémálomképeim rendszeresen vászonra készítem, ez is azon van, szénnel rajzolva, és eszement sokat kínlódtam a háttérrel. Ez lett talán a legjobb emberalakom eddig, mert rendben lett valamennyire az anatómia.



 

Hát igen. Ez tegnap esti/ma hajnali művem, amire azért vagyok büszke, mert egyrészt vonaton csináltam, másrészt meg nem volt nálam semmi, csak egy HB-s grafit, meg egy radír. És ezt fejből lenyomtam. A szemét imádom, a szájával pedig rohadt sokat kínlódtam, és még így is bőven hagy maga után kívánnivalót.
Egyébként ha valaki a copfjairól nem ismerné fel, ő lenne Harley Quinn a Suicide Squadból. Ilyenkor bánom, hogy nem tudok színesben rajzolni, úgy sokkal jobban nézett volna ki.
 
 
 

Na gyerekek...Én keresés közben olyan gyöngyszemekre bukkantam xD. Sírva röhögtem egy-egy kiskori rajzomon, amit szívem szerint lángszóróval semmisítenék meg, és akkor milyen büszke voltam rájuk xD. Ha szeretnétek, hogy egyszer ezeket is bemutassam, írjátok meg kommentben :D
Na, mentem, holnap jövök újabb poszttal, sziasztok!
Alice

2 megjegyzés: