Címkék

2016. augusztus 14., vasárnap

12 napos Blogger kihívás 8-9.

Sziasztok!
Mint sejtettem, tegnap nem volt érkezésem megcsinálni a napi posztot, úgyhogy most egyben kettőt beteszek ebbe a posztba.
A nyolcas feladat: Bakancslista.


Bakancslistám nekem is van, már jópár éve. Elég gyakran átirogatom, szinte hetente változik :D. Valahogy mindig vagy lehagyok valamit, vagy odateszek valamit, amit nem kéne, szóval szépen finomítgatom :DD. De elég komolyan foglalkoztam vele. Nem azért írtam, mert haldokoltam, vagy valami. Hanem olyasmi, mint a Katniss Everdeen-féle "Minden-nap-leírom-miért-érdemes-élni" taktika, amit egyébként néha szintén csinálok. Volt egy időszakom, amikor eléggé úgy nézett ki, hogy öngyilkos leszek, de nem akartam külső segítséget kérni, és ez volt a legjobb ötletem. Leírtam a céljaimat, hogy emlékeztessem magam, hogy még van mit keressek ezen a világon. De ebbe nem mennék bele, íme a jelenlegi bakancslistám. Három részből hozok tíz dolgot, mert különben elég hosszú lenne:
10 könyv, amit mindenképpen el akarok olvasni:
- Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei
- Mielőtt megismertelek
- 9, 8, 7...
- Ármány és kézfogó
- Vámpírok múzsája
- Ten Days in a Mad-House
- Madarak a dobozban
- Szerethetetlen
- és a teljes Twilight sagat angolul
10 olyan hely a világon, ahova el akarok jutni
- New York
- Forks
- Biloxi
- Tokio
- Sydney
- Volterra
- Egyiptom
- Görögország
- Párizs
- Rouen
10 extrém dolog, amit mindenképpen meg akarok tenni
- Tetoválás
- Piercing
- Motorozás
- Bella-féle sziklaugrás a tengerbe
- újabb Skillet koncert
- Szerelmet vallani
- Lógni tesiről xD
- Bemenni a Lipótmezőbe, megnézni, hogy milyen belülről
- Végigbulizni egy hetet a Szigeten a barátaimmal
- Közös képet csinálni Jennel decemberben meglesz ^^

Ez a nyolcas, jöhet a kilences.
Mutassam meg, hogy csinálok valamit.
Most komolyan, ez a kérdés mégis mi a retek? xD
Gőzöm nincs mit írjak. De tényleg.
Öööh..okké, akkor próbáljunk meg egy rajzosat.
Csak leírni fogom, mert mindjárt éjfél, mikor ezt írom, és nem akarom felverni a családom xD. Azt fogom leírni mivan akkor, ha tényleg komolyan rajzolni akarok valamit, és nem simán firkálok.
Szóval,először is rendet teszek az íróasztalomon, előkészítek magamnak egy 8B-s, egy 4B-s egy 2B-s és egy HB-s grafitot, egy csomag rajzszént, egy hegyezőt, és minimum három radírt. Előkeresek valami nasit - olyat amivel nem tudom összekenni a rajzot - hogyha megéhezem ne kelljen felállnom. Mikor az előkészületek megvannak, beteszek valami lightosabb rockot, és nekiállok nagyobb vonalakban megrajzolni a rajz lényeges részeit, a HB-s ceruzával.  Amikor megvan, megerősítem a 2B-sel és utána árnyékolok. Utána ugyanez a történet a mellékes részekkel, de ha csak sima vonalak, vagy minták a háttér, akkor általában tűfilccel, vagy esetleg szénnel csinálom, hogy látványosabb legyen. Ha kész van, aláírom művésznévvel, a hátuljára pedig felírom a dátumot. Ezután megy a kottatartóra, a többi fontosabb művem közé.
Ennyi ez a poszt, nem tudom a Szigetes felkerül-e ma, majd meglátom, sziasztok!
Alice

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése